Volg ons op

In verband met Pasen zijn wij op maandag 2 april gesloten. Je kunt dan wel een bestelling plaatsen. Deze wordt vanaf dinsdag 3 april in behandeling genomen.

Wij wensen je fijne Paasdagen!


Levertijd

Wij versturen uw telefoonhoesje of tablethoes, i.v.m. extreme drukte, binnen 20 tot 25 werkdagen na ontvangst van betaling. 
Ditzelfde geldt ook voor de Groupondeal.

Het kan voorkomen dat als u meerdere producten bestelt dat deze afzonderlijk van elkaar verstuurd worden.
Dit komt door ons compleet geautomatiseerde productiesysteem.

  • Geschikt voor veel smartphones en tablets
  • Personaliseer per stuk
  • Topkwaliteit, echt leder!
  • Leverbaar in zwart, bruin, créme en wit
  • Snelle levertijd

Telefoonhoesje

Wij graveren met een ongelofelijke nauwkeurigheid je naam of persoonlijke tekst in deze prachtig afgewerkte lederen beschermhoesjes voor je smartphone of tablet. De binnenkant van het telefoonhoesje bestaat uit een zachte stof zodat dit de ideale bescherming biedt voor je smartphone. Het telefoonhoesje is leverbaar in twee maten en hiermee geschikt voor alle gangbare modellen smartphones zoals de Iphone, Samsung Galaxy, HTC, Nokia en vele anderen.

Tablethoes

De tablethoes is leverbaar in één vast formaat en geschikt voor verschillende tablets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de iPad. Doordat de tablethoes aan de binnenkant gevoerd is met een zachte fluweelachtige stof wordt je tablet goed beschermd. De zijkanten van de tablethoes en het telefoonhoesje zijn netjes afgewerkt met mooie stiksels. We kunnen de telefoonhoesjes en tablet hoezen tegen zeer scherpe prijzen, met of zonder personalisatie, leveren per stuk!