Volg ons op

Cadeaubon

Vul hieronder de gevraagde gegevens correct in. Je kunt kiezen uit een cadeaubon voor een persoonlijk telefoonhoesje of tablethoes.

Als u ervoor kiest om de cadeaubon per post te versturen geeft u een mooie
cadeaubon cadeau. De bon wordt gedrukt op stevig papier en verzonden in een luxe envelop. Als u de cadeaubon per e-mail laat versturen dan ontvangt de ontvanger een PDF-bijlage die hij of zij zelf kan uitprinten of doorsturen.
Wij hebben uw aanvraag ontvangen. Wij proberen nieuwe aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Hoe wenst u de cadeaubon te ontvangen Per post (€3,50 toeslag) Per email
Product cadeaubon:
Uw voornaam (*):
Uw achternaam (*):
Uw email (*):
Naam ontvanger (*):
E-mail ontvanger (*):
Persoonlijke boodschap:
  • Geschikt voor veel smartphones en tablets
  • Personaliseer per stuk
  • Topkwaliteit, echt leder!
  • Leverbaar in zwart, bruin, créme en wit
  • Snelle levertijd

Telefoonhoesje

Wij graveren met een ongelofelijke nauwkeurigheid je naam of persoonlijke tekst in deze prachtig afgewerkte lederen beschermhoesjes voor je smartphone of tablet. De binnenkant van het telefoonhoesje bestaat uit een zachte stof zodat dit de ideale bescherming biedt voor je smartphone. Het telefoonhoesje is leverbaar in twee maten en hiermee geschikt voor alle gangbare modellen smartphones zoals de Iphone, Samsung Galaxy, HTC, Nokia en vele anderen.

Tablethoes

De tablethoes is leverbaar in één vast formaat en geschikt voor verschillende tablets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de iPad. Doordat de tablethoes aan de binnenkant gevoerd is met een zachte fluweelachtige stof wordt je tablet goed beschermd. De zijkanten van de tablethoes en het telefoonhoesje zijn netjes afgewerkt met mooie stiksels. We kunnen de telefoonhoesjes en tablet hoezen tegen zeer scherpe prijzen, met of zonder personalisatie, leveren per stuk!